Nespresso koffie

Begin de dag met een heerlijke kop koffie

Of je nu aan de start staat van een drukke werkdag, een lange vlucht of gewoon omdat je er zin in hebt, de dag beginnen met een heerlijke kop koffie moet kunnen. Tegenwoordig komt elke koffieliefhebber aan zijn trekken. Of je nu fan bent van een cappuccino, een latte macchiato of een dubbele espresso, alles is mogelijk. En je kan hem ook nog eens snel drinken dankzij de handige en uitgebreide koffiemachines die tegenwoordig op de markt zijn. De juiste koffiebonen of een capsule erin en klaar is je heerlijke tas koffie!

Nespresso, voor ieder wat wils 

Er zijn koffiedrinkers die elke dag hun koffie op dezelfde manier drinken en nooit eens afwisselen. Maar evengoed zijn er koffiedrinkers die wel eens graag variëren en de ene dag kunnen genieten van een espresso, terwijl ze de volgende dag eerder een cappuccino verkiezen. Dan kan je kiezen om koffie te kopen van Nespresso. Dit merk heeft een uitgebreid assortiment en elke koffiesoort wordt op artisanale manier gebrand en gekeurd door de meesterbranders. Je kan kiezen voor koffiebonen uit Honduras die voor een subtiele toets van donkere chocolade zorgen. Maar er zijn ook de capsules met koffie uit Peru die je een fruitige en zachte espresso kunnen bezorgen. Liever geen cafeïne? Dan zijn er uiteraard nog de Nespresso koffie decacapsules. Zo zie je maar, voor ieder wat wils! 

Zachte koffiebonen, rijke smaak 

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende soorten capsules op de markt, maar niks gaat boven de traditionele manier van koffiezetten met koffiebonen. Door de juiste koffiemachine te gebruiken kan je echte koffiebonen gebruiken voor het zetten van jouw dagelijkse kop goud. Als je koffiebonen gebruikt, krijg je niet enkel de smaak van verse koffie, maar je krijgt er ook de heerlijke geur van koffie in het hele huis gratis bij! 

Of je nu fan bent van milde koffie of juist zeer krachtige koffie, koffiebonen kopen kan je in allerlei smaken. Met plantages in Mexico, Guatemala, Nicaragua en Peru worden de bessen op de beste plaatsen geoogst om jou van de beste koffie te kunnen voorzien. 

Online of in de winkel 

Het fijne is dat je tegenwoordig voor een lekker kopje koffie de deur zelfs niet meer uit moet. Niet alleen zijn er luxueuze machines om zelf koffie te maken, je kan de koffiebonen of capsules ook simpelweg online bestellen. Daar kan je het uitgebreide assortiment rustig bekijken vanuit je luie zetel en de volgende dag aan huis laten leveren. Ben je stilaan door je voorraad heen? Je kan natuurlijk ook gewoon naar de winkel gaan om daar in het assortiment te snuisteren.